Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 05 november 2021, 16:38

Twee aanhoudingen in onderzoek overlijden twee inwoners uit Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

AMERSFOORT / BUNSCHOTEN – Woensdag 3 november hield de politie twee verdachten aan voor overtreding van de Opiumwet en de Wet op de Geneesmiddelen. Beide verdachten, een 40-jarige inwoner van Amersfoort en een 30-jarige inwoner van Bunschoten, zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Beide verdachten kwamen in beeld na een onderzoek naar een niet-natuurlijk overlijden van twee inwoners uit de gemeente Bunschoten. Vervolgens zijn op diverse locaties onderzoeken ingesteld. Hierbij zijn grote hoeveelheden verdovende middelen en geneesmiddelen aangetroffen en konden de verdachten worden aangehouden.

Het betekent niet dat met de aanhoudingen een relatie is gelegd met het overlijden van de beide Bunschoters. Het uitgebreide onderzoek naar het overlijden is nog niet afgerond zodat er nog geen conclusies te trekken zijn ten aanzien van de exacte doodsoorzaken.

Het onderzoek naar de grote hoeveelheden aangetroffen verdovende middelen en geneesmiddelen en de betrokkenheid daarbij van de nu aangehouden verdachten wordt voortgezet.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.