Logo 112Bunschoten

Redactie overig 0 reactie(s) za 10 december 2022, 17:49

Twee gebroken benen bij IJsselmeervogels in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zaterdag 17:51 uur
BUNSCHOTEN – Op zaterdag 10 december omstreeks 15:30 uur is een voetbalspeler gewond geraakt op het hoofdveld bij voetbalvereniging IJsselmeervogels aan de Westmaat in Bunschoten. De speler schoot richting de goal en toen kreeg die een schop. Zijn been stond daarna scheef. Zeer waarschijnlijk had de speler zijn been gebroken. Voor het slachtoffer werd een ambulance opgeroepen. De wedstrijd werd uiteindelijk gestopt

Een uur later ging het op een bijveld opnieuw fout. Dit keer betrof het een ander team. De speler wilde schieten en brak hoogstwaarschijnlijk zijn scheenbeen. Opnieuw moest een ambulance komen. Beide voetballers werden naar het ziekenhuis vervoerd. In het ziekenhuis zullen foto’s gemaakt worden en zullen de spelers verder behandeld worden.

112 Melding

15:36:30 10-12-22 A2 Bunschoten-Spakenburg 131081 Ambulance 09-132 (RAVU) Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.