Logo 112Bunschoten

Redactie overig 0 reactie(s) wo 28 december 2022, 18:44

Twee kalfjes in gierput bij boerderij in Bunschoten

BUNSCHOTEN – Op woensdag 28 december omstreeks 17:15 uur werd de brandweer gestuurd naar de Groeneweg in Bunschoten. Twee kalfjes waren in de gierput terechtgekomen.

Ook werd al snel een brandweereenheid uit Achterveld opgeroepen, die beschikt over een veetakel. Eerder deze maand was er bij dezelfde boerderij ook al een stier in de gierput terechtgekomen, waarbij de brandweer ongeveer 2,5 uur bezig was met het bevrijden van het dier.

Het is onbekend hoe de dieren in de gierput terechtkomen. Het eruit halen brengt bepaalde risico’s met zich mee, aangezien giftige gassen vrij kunnen komen in de gierput, waardoor mens en dier bedwelmd kunnen raken.

112 Melding

17:13:05 28-12-22 P 2 Dier in put/kelder Groeneweg Bunschoten-Spakenburg 092178 092180 Blusgroep Brandweer Achterveld Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.