Logo 112Bunschoten

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 15 mei 2023, 16:59

Verdachte van moord op vrouw in Nijkerk en schietpartij in Bunschoten overleden in cel

BUNSCHOTEN / NIJKERK – De man die ervan verdacht wordt dat hij op 22 februari aan de Sperwerhof in Nijkerk een vrouw vermoordde en vervolgens in Bunschoten op zijn collega schoot, is afgelopen weekend overleden. De man pleegde zelfmoord in de Penitentiaire Inrichting (PI) Grave.

De politie rukte op 22 februari groots uit naar de Sperwerhof in Nijkerk. In een woning werd een overleden persoon aangetroffen. De verdachte van de schietpartij in Bunschoten werd met getrokken wapens aangehouden door agenten en leden van het arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.