Logo 112Bunschoten

Redactie overig 0 reactie(s) wo 17 mei 2023, 17:11

Waterlekkage aan de Schoolstraat in Bunschoten-Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Woensdagmiddag 17 mei tegen 15.45 uur is een waterlekkage ontstaan aan de Schoolstraat in Bunschoten-Spakenburg. Het betrof een waterlekkage bij een brandkraan.

Een kleine hoeveelheid water stroomt eruit. Vitens is op de hoogte van de lekkage en verwacht dat de waterlekkage morgen omstreeks 16.00 uur verholpen is. Vanwege de waterlekkage kan de watervoorziening anders zijn dan normaal. De laatste tijd hebben vaker waterlekkages plaatsgevonden in Bunschoten, maar de oorzaak hiervan is onbekend.

Foto’s : AS Media

20230517170831.jpg 20230517170832.jpg

Locatie

112 Melding

Deze melding zal 24 uren 15 minuten duren voor deze is opgelost. Er heeft zich een leidingbreuk voorgedaan. Onze monteurs zorgen ervoor dat de reparatie zo spoedig mogelijk wordt uitgevoerd. Als gevolg hiervan kan uw watervoorziening anders zijn dan normaal. Waterbedrijf company_vitens.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.