Logo 112Bunschoten

Redactie overig 0 reactie(s) za 18 november 2023, 15:46

Zaalvoetbalwedstrijd in Bunschoten-Spakenburg eindigt in grote vechtpartij, politie zoekt getuigen

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Op vrijdag 17 november kreeg de politie een 112 melding van een incident in een sporthal aan de Westdijk in Bunschoten-Spakenburg. Hier zou een zaalvoetbalwedstrijd plaatsvinden waarbij aan het einde van de wedstrijd een vechtpartij is ontstaan tussen beide spelende teams. De politie is nog op zoek naar getuigen of camerabeelden.

De politie kreeg de 112melding van het incident rond 23:15 uur binnen. Eenmaal aangekomen troffen agenten meerdere personen met verwondingen aan, waarvan één persoon later overgebracht is naar het ziekenhuis. De wedstrijd zou gaan tussen SV Spakenburg en TOB Amsterdam. De politie doet verder onderzoek.

De politie is nog op zoek naar getuigen en camerabeelden. Was jij bij de wedstrijd aanwezig die vrijdag? En heb je wat gezien of eventueel camerabeelden? (denk hierbij ook aan filmen op telefoon). Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.